Passa al contingut principal

Consulta prèvia a l'elaboració del projecte de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'any 2021


D'acord amb l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administració comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l'elaboració del projecte o avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l'administració competent en què es demanarà l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma, sobre: 

a) Els problemes que es pretenen sol.lucionar amb la iniciativa. 
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació. 
c) Els objectius de la norma. 
d) Les possibles sol.lucions alternatives regulatòries i no regulatòries. 

Per aquest motiu, per provisió d'Alcaldia de data 5 d'agost de 2020, es va disposar l'inici de l'expedient de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'exercici 2021 i següents, sometent-ho a consulta pública prèvia per un període d'un mes. 

Es preveu la modificació de les següents ordenances: 

Es preveu l'aprovació de la següent ordenança: 

- Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la instal.lació de caixers automàtics a les façanes dels immobles amb accés directe des de la via pública. 

Les persones interessades que així ho desitgin poden formular suggeriments sobre alguna o totes les ordenances que es preveuen modificar o aprovar, emplenant el formulari adjunt. 

Termini: Exhaurit


 

Comentaris

  1. El tipus impositiu és dels més alts de Catalunya. Com a molt hauria de ser d'un 0.068 els urbans i 0,057 els rústics.

    La renda de les families ha de comptar segons els seu número de membres, tant si són família nombrosa com si no ho són

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Opinió - 26/02 al 03/03 - WIFI gratuït subvencionat per la Unió Europea (WIFI4EU)

TERMINI PER VOTAR ESGOTAT Teniu temps per votar fins dimecres dia 03/03 a les 12.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació! Consulteu els resultats de la votació AQUÍ

Opinió - 12/03 al 17/03 - Sabies que el Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques (carrer Francesc Macià, 56) disposa de 4 places de cooworking i que s'obriran 14 oficines al bell mig de les Borges Blanques al CEI del carrer Indústria 2B?

En relació al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques (carrer Francesc Macià, 56), sabies què disposa de 4 places de cooworking i que s'obriran 14 oficines al bell mig de les Borges Blanques al CEI del carrer Indústria 2B? VOTA Teniu temps per votar fins dimecres dia 17/03 a les 12.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació! CONSULTA ELS RESULTATS AQUÍ