Passa al contingut principal

Consulta prèvia a l'elaboració del projecte de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'any 2021


D'acord amb l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administració comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l'elaboració del projecte o avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l'administració competent en què es demanarà l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma, sobre: 

a) Els problemes que es pretenen sol.lucionar amb la iniciativa. 
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació. 
c) Els objectius de la norma. 
d) Les possibles sol.lucions alternatives regulatòries i no regulatòries. 

Per aquest motiu, per provisió d'Alcaldia de data 5 d'agost de 2020, es va disposar l'inici de l'expedient de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'exercici 2021 i següents, sometent-ho a consulta pública prèvia per un període d'un mes. 

Es preveu la modificació de les següents ordenances: 

Es preveu l'aprovació de la següent ordenança: 

- Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la instal.lació de caixers automàtics a les façanes dels immobles amb accés directe des de la via pública. 

Les persones interessades que així ho desitgin poden formular suggeriments sobre alguna o totes les ordenances que es preveuen modificar o aprovar, emplenant el formulari adjunt. 

Termini: Exhaurit


 

Comentaris

  1. El tipus impositiu és dels més alts de Catalunya. Com a molt hauria de ser d'un 0.068 els urbans i 0,057 els rústics.

    La renda de les families ha de comptar segons els seu número de membres, tant si són família nombrosa com si no ho són

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Opinió - 26/06 al 29/06 - Quina pel·lícula us agradaria veure a la sessió d'autocine a l'aire lliure que es té previst fer el pròxim dia 4 de juliol a les 22 h a la "Zona Penyes"?

L'Ajuntament de les Borges Blanques inicia aquesta consulta popular per saber quina pel·lícula us agradaria veure a la sessió d'autocine a l'aire lliure que es té previst fer el pròxim dia 4 de juliol a les 22 h a la "Zona Penyes".

FORMULARI TANCAT EL DIA 29/06 A LES 11.11 H
Teniu temps per votar fins dilluns dia 29/06 a les 11.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació!

Procés de participació ciutadana per l'aprovació d'una nova ordenança municipal de circulació de les Borges Blanques - 04/03 al 13/03 -

PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A L'APROVACIÓ D'UNA NOVA ORDENANÇA MUNICIPAL DE CIRCULACIÓ DE LES BORGES BLANQUES

L'ajuntament de les Borges Blanques ha obert un període de participació ciutadana per a la modificació de l'ordenança municipal de circulació de la ciutat de les Borges Blanques.

L'ajuntament ha habilitat un espai virtual per presentar propostes a través del seu bloc de participació ciutadana, que s'hi pot accedir des d'aquesta mateixa pàgina.

Aquest procés participatiu ja ha finalitzat, moltes gràcies per participar-hi

Les entitats i les persones, a títol individual, poden fer les seves aportacions, suggeriments i propostes al respecte, a través del formulari annex, fins al dia 13 de març de 2020.
Aquest procés participatiu ja ha finalitzat, moltes gràcies per participar-hi