Passa al contingut principal

PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A LA MODIFICACIÓ DE LES ORDENANCES FISCALS

PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A A LA MODIFICACIÓ DE LES ORDENANCES FISCALS DE LA CIUTAT DE LES BORGES BLANQUES

L'ajuntament de les Borges Blanques ha obert un període de participació ciutadana per a la modificació de les ordenances fiscals de la ciutat de les Borges Blanques, en concret de les ordenances:


L'ajuntament a habilitat un espai virtual per presentar propostes a través del seu bloc de participació ciutadana, que s'hi pot accedir des d'aquesta mateixa pàgina.

Cliqueu damunt de la paraula FORMULARI per accedir-hi

Les entitats i les persones, a títol individual, poden fer les seves aportacions, suggeriments i propostes al respecte, a través del formulari annex, fins al dia 16 d’octubre de 2019.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Opinió - 11/03 al 18/03 - El Coronavirus

Període de votacions del 11/03 al 18/03 de l'any 2020
El coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que pot afectar les persones i que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. Majoritàriament, en un 80% dels casos només produeix símptomes lleus respiratoris.
[Canal Salut Gencat.cat http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ 8.41h - 11/03/2020]
PARTICIPA EN AQUESTA ENQUESTA FENT CLIC EN AQUEST ENLLAÇ
Et convidem també a visionar aquest VÍDEO potser t'ajudarà a entendre millor el Coronavirus

Procés de participació ciutadana per l'aprovació d'una nova ordenança municipal de circulació de les Borges Blanques - 04/03 al 13/03 -

PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A L'APROVACIÓ D'UNA NOVA ORDENANÇA MUNICIPAL DE CIRCULACIÓ DE LES BORGES BLANQUES

L'ajuntament de les Borges Blanques ha obert un període de participació ciutadana per a la modificació de l'ordenança municipal de circulació de la ciutat de les Borges Blanques.

L'ajuntament ha habilitat un espai virtual per presentar propostes a través del seu bloc de participació ciutadana, que s'hi pot accedir des d'aquesta mateixa pàgina.

Aquest procés participatiu ja ha finalitzat, moltes gràcies per participar-hi

Les entitats i les persones, a títol individual, poden fer les seves aportacions, suggeriments i propostes al respecte, a través del formulari annex, fins al dia 13 de març de 2020.
Aquest procés participatiu ja ha finalitzat, moltes gràcies per participar-hi