Passa al contingut principal

Els resultats dels primers pressupostos participatius de les Borges Blanques

Ja us podem fer públics els resultats de la fase 3 de votacions dels primers pressupostos participatius de les Borges Blanques.
Ha participat un total del 9,92% de la població majors de 16 anys i empadronats a les Borges Blanques.

De les 3 propostes més votades, la guanyadora ha estat la del carril bici que unirà els centres educatius de les Borges Blanques i farà funció de "camí segur a l'escola" amb 175 vots. La segona proposta més votada amb 174 vots, ha estat la d'habilitar un caminet o passeig cap al cementeri i la tercera proposta més votada ha estat la de construir uns lavabos al Terrall amb 135 vots.

D'aquesta manera l'Ajuntament es disposarà a executar l'opció guanyadora i més votada de les tres. Donat a que aquesta proposta està valorada amb 50.000€, l'Ajuntament utilitzarà el total del pressupost destinat als pressupostos participatius per executar aquesta proposta.

A continuació us deixem el llistat de les altres propostes presentades amb els vots obtinguts.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FASE DE VOTACIONS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

VOTACIÓ POPULAR DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022 Fes clic aquí per accedir a la plataforma Decidim Catalunya, des d'on gestionem aquest procés participatiu!

Consulta popular de l'Ordenança Reguladora de la tinença de gossos i animals de companyia

 · FEU CLIC AQUÍ PER PARTICIPAR EN AQUESTA CONSULTA POPULAR · 1. A l’Ajuntament de les Borges Blanques disposem de l’Ordenança Reguladora de la tinença de gossos i animals de companyia, aprovada definitivament mitjançant la seva publicació el dia 4 de maig de 2010 en el Butlletí Oficial de la Província núm. 61. El consistori considera necessari ampliar els requisits per a inscriure l’animal de companyia (gossos i gats), del TITOL III, de l’apartat: Identificació i registre municipal d’animals de companyia Article 24.2, als efectes de la seva gestió, així com realitzar una refosa del procediment, infraccions i sancions. 2. D’acord amb l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte i avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l’administració competent en la que es demanarà l’opinió dels subjectes i de les organit

Queden només 2 dies per tancar el procés de votació dels pressupostos participatius

El dia 14 a les 12:00 hores de la nit s'acaba el procés de votació, només en línia, dels pressupostos participatius de les Borges Blanques.  Us podeu registrar i votar fent clic en aquest enllaç:  https://lesborgesblanques.decidimcatalunya.cat/processes/pparticipatius202223/f/338/