Passa al contingut principal

Acaba el termini per votar les propostes finalistes

El passat dia 14/10 va acabar el termini de 21 dies que marcava el calendari dels pressupostos participatius per votar les propostes finalistes.

Recordem que aquesta fase de votació és la tercera d'aquests pressupostos participatius i que ve precedida de dues fases més de presentació de propostes, en les que es van recollir 116 propostes, i de deliberació d'on van sorgir les 15 propostes finalistes que van passar a votació.

Podem avançar que un total de 508 persones han participat en aquests pressupostos participatius, un 9,92% del cens de la població de les Borges Blanques majors de 16 anys i que la diferència entre la proposta guanyadora i la segona ha estat bastant ajustada. Ben aviat us donarem més informació rellevant sobre els resultats.

Pròximament també us explicarem el camí que seguirem per poder realitzar la següent fase dels pressupostos participatius, la fase d'execució!

Des de l'Ajuntament volíem agrair a tots els ciutadans de les Borges Blanques que han participat i han fet possible que aquest procés participatiu sigui una realitat.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Opinió - 26/02 al 03/03 - WIFI gratuït subvencionat per la Unió Europea (WIFI4EU)

TERMINI PER VOTAR ESGOTAT Teniu temps per votar fins dimecres dia 03/03 a les 12.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació! Consulteu els resultats de la votació AQUÍ

Opinió - 12/03 al 17/03 - Sabies que el Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques (carrer Francesc Macià, 56) disposa de 4 places de cooworking i que s'obriran 14 oficines al bell mig de les Borges Blanques al CEI del carrer Indústria 2B?

En relació al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques (carrer Francesc Macià, 56), sabies què disposa de 4 places de cooworking i que s'obriran 14 oficines al bell mig de les Borges Blanques al CEI del carrer Indústria 2B? VOTA Teniu temps per votar fins dimecres dia 17/03 a les 12.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació! CONSULTA ELS RESULTATS AQUÍ

Consulta prèvia a l'elaboració del projecte de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'any 2021

D'acord amb l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administració comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l'elaboració del projecte o avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l'administració competent en què es demanarà l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma, sobre:  a) Els problemes que es pretenen sol.lucionar amb la iniciativa.  b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.  c) Els objectius de la norma.  d) Les possibles sol.lucions alternatives regulatòries i no regulatòries.  Per aquest motiu, per provisió d'Alcaldia de data 5 d'agost de 2020, es va disposar l'inici de l'expedient de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'exercici 2021 i següents, sometent-ho a consulta pública prèvia per un període d'un mes.  Es preveu la mod