Passa al contingut principal

Presentació de les 15 propostes finalistes

Els primers pressupostos participatius de l'Ajuntament de les Borges Blanques ja han arribat a la fase 3 de PRIORITZACIÓ.

Ara totes les persones empadronades a les Borges Blanques i majors de 16 anys tindran l'oportunitat de votar 3 de les 15 propostes finalistes.

Cal recordar que durant la fase 1 de PROPOSTES, l'Ajuntament en va rebre 116, de les quals durant la fase 2 de DELIBERACIÓ la comissió de coordinació seguint els criteris d'elegibilitat establerts en el protocol dels pressupostos participatius, en va trobar 52 de vàlides.

D'aquestes 52, 31 eren vàlides i 21 eren propostes vàlides però repetides. La comissió de coordinació va seleccionar 15 propostes de les 31 vàlides, basant-se en l'ordre de registre d'entrada de la proposta. Aquestes 15 propostes finalistes van passar al departament tècnic de l'ajuntament perquè en fessin un estudi tècnic i de viabilitat. Ara, després d'aquest procés de PRIORITZACIÓ us podem presentar les propostes finalistes.

Durant aquesta setmana la comissió de coordinació ha anat fent xerrades informatives a diferents espais de les Borges Blanques i us compartim aquí el contingut de la presentació.

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FASE DE VOTACIONS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

VOTACIÓ POPULAR DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022 Fes clic aquí per accedir a la plataforma Decidim Catalunya, des d'on gestionem aquest procés participatiu!

Consulta popular de l'Ordenança Reguladora de la tinença de gossos i animals de companyia

 · FEU CLIC AQUÍ PER PARTICIPAR EN AQUESTA CONSULTA POPULAR · 1. A l’Ajuntament de les Borges Blanques disposem de l’Ordenança Reguladora de la tinença de gossos i animals de companyia, aprovada definitivament mitjançant la seva publicació el dia 4 de maig de 2010 en el Butlletí Oficial de la Província núm. 61. El consistori considera necessari ampliar els requisits per a inscriure l’animal de companyia (gossos i gats), del TITOL III, de l’apartat: Identificació i registre municipal d’animals de companyia Article 24.2, als efectes de la seva gestió, així com realitzar una refosa del procediment, infraccions i sancions. 2. D’acord amb l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte i avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l’administració competent en la que es demanarà l’opinió dels subjectes i de les organit

Queden només 2 dies per tancar el procés de votació dels pressupostos participatius

El dia 14 a les 12:00 hores de la nit s'acaba el procés de votació, només en línia, dels pressupostos participatius de les Borges Blanques.  Us podeu registrar i votar fent clic en aquest enllaç:  https://lesborgesblanques.decidimcatalunya.cat/processes/pparticipatius202223/f/338/