Passa al contingut principal

Presentació de les 15 propostes finalistes

Els primers pressupostos participatius de l'Ajuntament de les Borges Blanques ja han arribat a la fase 3 de PRIORITZACIÓ.

Ara totes les persones empadronades a les Borges Blanques i majors de 16 anys tindran l'oportunitat de votar 3 de les 15 propostes finalistes.

Cal recordar que durant la fase 1 de PROPOSTES, l'Ajuntament en va rebre 116, de les quals durant la fase 2 de DELIBERACIÓ la comissió de coordinació seguint els criteris d'elegibilitat establerts en el protocol dels pressupostos participatius, en va trobar 52 de vàlides.

D'aquestes 52, 31 eren vàlides i 21 eren propostes vàlides però repetides. La comissió de coordinació va seleccionar 15 propostes de les 31 vàlides, basant-se en l'ordre de registre d'entrada de la proposta. Aquestes 15 propostes finalistes van passar al departament tècnic de l'ajuntament perquè en fessin un estudi tècnic i de viabilitat. Ara, després d'aquest procés de PRIORITZACIÓ us podem presentar les propostes finalistes.

Durant aquesta setmana la comissió de coordinació ha anat fent xerrades informatives a diferents espais de les Borges Blanques i us compartim aquí el contingut de la presentació.

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Opinió - 26/02 al 03/03 - WIFI gratuït subvencionat per la Unió Europea (WIFI4EU)

TERMINI PER VOTAR ESGOTAT Teniu temps per votar fins dimecres dia 03/03 a les 12.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació! Consulteu els resultats de la votació AQUÍ

Opinió - 12/03 al 17/03 - Sabies que el Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques (carrer Francesc Macià, 56) disposa de 4 places de cooworking i que s'obriran 14 oficines al bell mig de les Borges Blanques al CEI del carrer Indústria 2B?

En relació al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques (carrer Francesc Macià, 56), sabies què disposa de 4 places de cooworking i que s'obriran 14 oficines al bell mig de les Borges Blanques al CEI del carrer Indústria 2B? VOTA Teniu temps per votar fins dimecres dia 17/03 a les 12.00 h. Moltes gràcies per la vostra participació! CONSULTA ELS RESULTATS AQUÍ

Consulta prèvia a l'elaboració del projecte de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'any 2021

D'acord amb l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administració comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l'elaboració del projecte o avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l'administració competent en què es demanarà l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma, sobre:  a) Els problemes que es pretenen sol.lucionar amb la iniciativa.  b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.  c) Els objectius de la norma.  d) Les possibles sol.lucions alternatives regulatòries i no regulatòries.  Per aquest motiu, per provisió d'Alcaldia de data 5 d'agost de 2020, es va disposar l'inici de l'expedient de modificació i aprovació d'ordenances fiscals per a l'exercici 2021 i següents, sometent-ho a consulta pública prèvia per un període d'un mes.  Es preveu la mod