Passa al contingut principal

Formulari Propostes

L'ajuntament de les Borges Blanques presentarà el pròxim dia 04/07 els primers pressupostos participatius de la ciutat a la Sala Maria Lois (Sala d'Actes de la Biblioteca) a les 20.00h.

L'Ajuntament donarà així el tret de partida a aquest procés que es preveu que duri fins a finals d'any (consulteu el calendari fent clic aquí) i que disposarà d'una inversió de 50.000€ dels pressupostos de l'any 2019. Podeu consultar el protocol dels pressupostos participatius fent clic en aquest enllaç

Aquest procés, que consta de cinc fases, es troba així en la seva fase inicial de presentació de propostes. L'Ajuntament posarà a la disposició dels ciutadans aquest formulari en format paper perquè puguin presentar les propostes presencialment a l'Ajuntament (recepció de 09 a 14h) o a la Biblioteca (dilluns de 15 a 21h, dimarts a divendres de 10 a 14h) on hi trobaran uns dispositius electrònics per digitalitzar la butlleta. 

També es podran presentar propostes digitalment mitjançant aquest FORMULARI accessible des de qualsevol dispositiu mòbil i/o ordinador personal. 

#prenpartborges #borgesparticipa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Consulta popular de l'Ordenança Reguladora de la tinença de gossos i animals de companyia

 · FEU CLIC AQUÍ PER PARTICIPAR EN AQUESTA CONSULTA POPULAR · 1. A l’Ajuntament de les Borges Blanques disposem de l’Ordenança Reguladora de la tinença de gossos i animals de companyia, aprovada definitivament mitjançant la seva publicació el dia 4 de maig de 2010 en el Butlletí Oficial de la Província núm. 61. El consistori considera necessari ampliar els requisits per a inscriure l’animal de companyia (gossos i gats), del TITOL III, de l’apartat: Identificació i registre municipal d’animals de companyia Article 24.2, als efectes de la seva gestió, així com realitzar una refosa del procediment, infraccions i sancions. 2. D’acord amb l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte i avantprojecte de llei o de reglament, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l’administració competent en la que es demanarà l’opinió dels subjectes i de les organit

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS - Distribució inici pressupostos participatius

S'inicien els pressupostos participatius 2022 de l'Ajuntament de les Borges Blanques Totes les cases de les Borges rebran una guia, una carta de l'alcaldessa i un formulari per anotar les propostes. Aquestes propostes no es podran començar a dipositar a les urnes que hi haurà distribuïdes a l'ajuntament i a la biblioteca comarcal fins al dia 17/09, després de la sessió d'informació que tindrà lloc a la Sala Maria Lois de la Biblioteca i també telemàticament a través del canal de Youtube de l'ajuntament:  https://www.youtube.com/channel/UCDRS69b_rowilod-8PlUwlg  el dia 16/09 a les 19.00 h. També es podran fer propostes telemàticament a través d'un formulari que publicarem en aquesta mateixa pàgina d'aquí a poc temps. Adjuntem una còpia dels documents que avui s'han repartit per tot el poble.  

Sessió de presentació dels pressupostos participatius 2021 - 2022

Ahir va tenir lloc la sessió de presentació dels pressupostos participatius a la sala Maria Lois de la biblioteca comarcal de les Borges Blanques. Us deixem a continuació el vídeo d'aquesta sessió:  A partir d'avui queda oberta la fase de presentació de propostes, les podeu presentar presencialment en paper/digitalment a l'ajuntament i a la biblioteca comarcal de les Borges Blanques i també en format digital a través d'aquest formulari:  https://participacioborgesblanques.blogspot.com/p/presentacio-propostes.html Us deixem algunes de les instantànies que es van viure ahir a la sessió de presentació.