Ves al contingut principal

Pressupostos participatius 2018L'Ajuntament de les Borges Blanques obre per primer cop un procés de participació ciutadana per tal que les veïnes i veïns del municipi puguin decidir en que s'invertiran 50.000€ del pressupost municipal.

Els pressupostos participatius han de servir per apropar a la ciutadania en les decisions que afecten el municipi i és un pas per un govern més transparent i col·laboratiu.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Formulari Propostes

L'ajuntament de les Borges Blanques presentarà el pròxim dia 04/07 els primers pressupostos participatius de la ciutat a la Sala Maria Lois (Sala d'Actes de la Biblioteca) a les 20.00h.
L'Ajuntament donarà així el tret de partida a aquest procés que es preveu que duri fins a finals d'any (consulteu el calendari fent clic aquí) i que disposarà d'una inversió de 50.000€ dels pressupostos de l'any 2019. Podeu consultar el protocol dels pressupostos participatius fent clic en aquest enllaç
Aquest procés, que consta de cinc fases, es troba així en la seva fase inicial de presentació de propostes. L'Ajuntament posarà a la disposició dels ciutadans aquest formulari en format paper perquè puguin presentar les propostes presencialment a l'Ajuntament (recepció de 09 a 14h) o a la Biblioteca (dilluns de 15 a 21h, dimarts a divendres de 10 a 14h) on hi trobaran uns dispositius electrònics per digitalitzar la butlleta. 
També es podran presentar propostes digital…

Sessió de presentació dels Pressupostos Participatius

Adjuntem a continuació en format PDF la presentació que es va utilitzar per explicar els pressupostos participatius de l'Ajuntament de les Borges Blanques el passat dia 4 de juliol de 2018.

Recordeu que ara ja podeu formular les vostres propostes mitjançant aquest FORMULARI, també presencialment a la Biblioteca Comarcal Marqués d'Olivart i a l'Ajuntament de les Borges Blanques. Consulteu els horaris dels ESPAIS DE PARTICIPACIÓ aquí, i recordeu que teniu temps fins el dia 27/07, últim dia per presentar les vostres propostes.

PRESENTACIÓ PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS LES BORGES BLANQUES