Ves al contingut principal

Pressupostos participatius 2018L'Ajuntament de les Borges Blanques obre per primer cop un procés de participació ciutadana per tal que les veïnes i veïns del municipi puguin decidir en que s'invertiran 50.000€ del pressupost municipal.

Els pressupostos participatius han de servir per apropar a la ciutadania en les decisions que afecten el municipi i és un pas per un govern més transparent i col·laboratiu.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Consulta les 15 propostes finalistes que passaran a la votació final

Ja podeu consultar les 15 propostes finalistes que passaran a la votació final dels primers pressupostos participatius de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

- CONSULTA AQUÍ LES 15 PROPOSTES FINALISTES
- CONSULTA AQUÍ ELS RESULTATS DE TOTES LES PROPOSTES PRESENTADES

Recordeu que totes les persones empadronades a les Borges Blanques heu tingut l'oportunitat de presentar idees en matèria d'inversions que creieu convenients per la ciutat de les Borges Blanques.

Vam rebre un total de 116 propostes, les quals han passat per dos cribatges:

l'inicial per la comissió de coordinació on van descartar les propostes que no complien amb els criteris d'elegibilitat determinats pel Protocol dels Pressupostos Participatiusl'últim pels serveis tècnics de l'Ajuntament, que han fet una valoració tècnica i econòmica de les propostes restants al cribatge inicial La votació es durà a terme del 24 de setembre al 14 d'octubre presencialment a l'Ajuntament (recepció), Bibl…

Vídeo dels primers Pressupostos Participatius de la ciutat de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques amb la col·laboració de Ràdio Borges, la Biblioteca Marqués d'Olivart i la producció de Borges TV han elaborat un curt vídeo explicatiu sobre els primers pressupostos participatius de la ciutat de les Borges Blanques.

El procés de pressupostos participatius consta de 5 fases, actualment ens trobem a la primera fase de presentació de propostes.

No dubtis en presentar la teva proposta si estàs empadronada/t a les Borges i ets major de 16 anys!

#tudecideixes #Borgesdecideix #prenpartBorges

Pressupostos participatius, fase 2: Deliberació de propostes

El passat dia 27 de juliol es va acabar el termini que l'Ajuntament de les Borges Blanques havia marcat per presentar les propostes dels pressupostos participatius. Aquests terminis són els que marca el protocol dels pressupostos participatius que podeu consultar en aquest enllaç i el calendari marcat per la Comissió de Coordinació a l'hora de dissenyar els pressupostos participatius. 
L'Ajuntament ha donat així, un termini de 23 dies perquè la ciutadania realitzes les seves propostes amb el següent resultat:
70 propostes presentades en paper
47 propostes presentades mitjançant els formularis disponibles a l'Ajuntament, Biblioteca i web del consistori.
Un total de 117 propostes que ara la Comissió de Coordinació procedirà a aplicar els criteris d'eligibilitat, realitzar una ordenació i una preselecció de les propostes presentades. Una vegada s'han realitzat aquests filtres, la Comissió de Coordinació presentarà les 15 propostes finalistes que passaran a mans del…